Ove se godine 18. studenoga po prvi puta obilježava kao državni praznik – Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje.

Iako su mnogi mislili da će se u još većem broju nego inače na taj dan okupiti u Vukovaru i obilježiti ovaj praznik, u tome ih je spriječila epidemija koronavirusa.

No, ništa ne može stati na put hrvatskom zajedništvu. Na Facebook stranici Lampion za Vukovar možete doživjeti atmosferu s proteklih Dana sjećanja na žrtvu Vukovara, pratiti obavijesti i sam program ovogodišnjeg Dana sjećanja, ali i pridružiti se svojim fotografijama ili videima.

„Želimo znati kako ste vi obilježili ovogodišnji Dan sjećanja na žrtvu Vukovara“, poručili su iz Grada Vukovara, koji je i pokrenuo ovu stranicu.

Pozivaju sve koji se žele pokloniti Vukovaru da to učine ovim putem:

Pošaljite nam fotografije i videe u inbox, na e-mail: [email protected] , objavite na našem zidu ili nas označite u vlastitoj objavi na Facebooku
#LampionZaVukovar

Za Instagram:
#LampionZaVukovar #Vukovar #dansjecanja1991-2020 #volimvukovar #vukovargradheroj #vukovar1991 #vukovarusrcu #vukovargradheroja #vukovar2020 #zapamtitevukovar

Lampion za Vukovar! ?? Ove je godine dovoljno upaliti lampion i reći tihu molitvu za Vukovar prisjećajući se onih koji…

Posted by Lampion za Vukovar on Friday, November 13, 2020

 

Podijeli